Jollein Rugtasje Bouclé

 27,50 (inclusief btw)

Het Jollein Rugtasje Bouclé is het ideale compacte rugzakje voor elke jonge avonturier. Met verstelbare schouderbanden en extra vakje met rits.

 

Verzendkosten 6,40 euro

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Ontdek het Jollein Rugtasje Bouclé

Het Jollein Rugtasje Bouclé is de perfecte keuze voor moeders die hun kleintjes willen verwennen met iets speciaals. Dit rugzakje hebben we in twee kleuren. Naturel en Biscuit. Dit compacte rugtasje heeft verstelbare schouderbanden zodat hij bij elke leeftijd goed past, en sluit met een koord. Bovendien heeft het een extra vakje met rits voor al je kleine spulletjes. De onderkant van foam biedt extra stevigheid. Met afmetingen van H24 x B22 x D13 cm is het een ideaal formaat om alles in te stoppen voor een dagje weg of naar de crèche. Peuters doen graag hetzelfde als papa en mama, en met dit rugzakje horen ze er helemaal bij.

Perfect voor elke gelegenheid is deze Bouclé Rugtas

Of je kleintje nu naar de peuterspeelzaal gaat, uit logeren gaat, of als je samen een dagje weg gaat, het Jollein Rugtasje Bouclé is er klaar voor. Dankzij de verstelbare schouderbanden is dit rugzakje comfortabel voor elke leeftijdsgroep. De peuters zullen trots zijn met hun eigen tas, gevuld met al hun benodigdheden. Het extra vakje met rits zorgt ervoor dat belangrijke items veilig worden opgeborgen.

Personaliseerbaar Jollein Bouclé rugtas

Dit geweldige en knuffelbare rugtasje is gemaakt van zacht polyester en is verkrijgbaar in twee kleuren. Biscuit en Naturel. Dit zijn kleuren die bij jongens en meisjes passen en ook nog eens goed bij elke outfit. Laat deze bouclé rugtas door ons personaliseren. Want we weten dat ze heel populair zijn deze rugtasjes van Bouclé. Laten de avonturen van je kleintje maar beginnen. Ga je zelf ook mee op reis? Ook voor papa’s en mama’s hebben we een bijpassende tas. Om samen te twinnen. Wat zal de kleine ontdekkingsreiziger zich stoer voelen met deze super rugzak!

 

Specificaties Jollein Rugtasje Bouclé

  • Materiaal: Zacht Polyester
  • Schouderbanden: Verstelbaar
  • Afmeting: H24 x B22 x D13 cm
  • Kleur: Bruin,  naturel
  • Wasadvies: Handwas. Liggend laten drogen. Niet in de droger en niet strijken.