Jollein Speendoekje Teddy Beer Met Naam

 8,99 (inclusief btw)

Jollein Speendoekje Teddy Beer met naam is de ideale speenknuffel voor zowel jongens als meisjes. Dit knuffeldoekje met naam is gemaakt van zachte teddy en perfect voor je kleintje!

 

Verzendkosten 4,20 euro

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Jollein Speendoekje Teddy Beer

Met het Jollein Speendoekje Teddy Beer met naam is het makkelijk om de speen van je kindje altijd bij de hand te houden. Dit knuffeldoekje is gemaakt van superzacht teddy (polyester) materiaal en heeft een natuurlijke kleur die prachtig staat in elk interieur. Met een lengte van 23 cm is deze speenknuffel ideaal voor kleine handjes om vast te houden. Je zal merken dat je kindje er dol op is!

Waarom kiezen voor dit speendoekje met naam?

Dit Jollein speendoekje Teddy Beer met naam is niet alleen schattig en zacht, maar ook functioneel. Het helpt om de speen schoon en binnen bereik te houden. Dankzij de speenknuffel raakt je kindje de speen minder snel kwijt, wat betekent minder haastige zoektochten door het huis. Het is ook een geweldig kraamcadeau voor nieuwe moeders en hun kleintjes!

Het Jollein Speendoekje Teddy Beer vereist wat liefdevolle zorg. Het is aan te raden om dit knuffeldoekje met de hand te wassen en niet in de droger te stoppen. Vermijd strijken om de teddy textuur te behouden. Zorg ervoor dat je altijd een schoon en lekker zacht teddybeer knuffeltje hebt voor jouw kindje.

 

Specificaties Jollein Speendoekje Teddy Beer Met naam

  • Materiaal: Zacht Teddy (polyester)
  • Afmeting: lengte 23 cm
  • Kleur: Naturel
  • Wasadvies: Handwas. Niet in de droger en niet strijken.