Jollein Speendoekje Vos Met naam

 13,99 (inclusief btw)

Met het Jollein Speendoekje Vos met naam geef je je kleintje een uniek speendoekje met naam. Echt heel schattig dit Knuffeldoekje. Dit is een item voor jongens en voor meisjes.

3 op voorraad

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Jollein Speendoekje Vos met naam: Het perfecte knuffeldoekje voor je kleintje!

Moeders, ontdek de wereld van het Jollein Speendoekje Vos met naam en geef je kindje een speelse metgezel! Deze schattige vos knuffeldoekje is niet alleen een trouwe speenknuffel, maar ook een uniek speendoekje met naam. Gepersonaliseerd en ontworpen met liefde. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en een speciale band tussen je kindje en zijn knuffeldoekje.

Het Jollein Speendoekje vos met naam is zorgvuldig vervaardigd van 100% katoen, waardoor het zacht is voor de tere huid van je kleintje. Makkelijk formaat om mee te nemen in de kleine handje of in de luiertas.

Hoe hou je het Jollein Speendoekje Vos met naam lang mooi?

Dit vos knuffeldoekje mag alleen met de hand worden gewassen. Het is niet bestemd voor de droger en hoeft ook niet gestreken te worden. Met zijn praktische wasadvies, blijft het Jollein Speendoekje vos met naam niet alleen mooi, maar ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden.

 

Specificaties Jollein Speendoekje Vos met naam

  • Materiaal: 100% katoen, Buik van zacht fleece
  • Afmeting: 27x20x5cm
  • Kleur: grijs/ groen
  • Wasadvies: Handwas. Niet in de droger en niet strijken.