Jollein Speendoekje Maan Met naam

 13,99 (inclusief btw)

Het Jollein Speendoekje Maan met naam is de ideale speenknuffel voor jouw baby. Deze must-have knuffeldoekje met naam is een super leuk kraamcadeau.

5 op voorraad

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Ontdek het Magische Jollein Speendoekje Maan met naam

Verras je kleintje met het Jollein Speendoekje Maan, de perfecte speenknuffel voor eindeloos knuffelplezier. Dit knuffeldoekje met naam brengt rust en comfort naar je kindje dankzij de zachte materialen en het innovatieve ontwerp. Met de Jollein Speendoekje Maan gaat het speentje nooit meer verloren! Ontworpen met zorg en gemaakt van het zachtste teddy. Dit speendoekje is een must-have voor iedere moeder die haar baby wil omringen met de zachtste knuffeltjes.

Waarom Kies je voor een Jollein Speendoekje Maan met naam?

De Jollein Speendoekje Maan biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook functioneel en kindvriendelijk. Het knuffeldoekje heeft een handige afmeting van 40cm, perfect voor kleine handjes om vast te houden. Gemaakt van teddy. Echt een doekje dat je kindje graag wil vasthouden! De drie kleine labeltjes onderaan zitten er speciaal aan om lekker aan te voelen als je kindje in slaap wil vallen. Laat je kindje heerlijk genieten van de zachtheid en het speelse ontwerp. Met de naam van je baby erop is dit echt een persoonlijk zacht item die je kleintje altijd bij zich wil hebben. Geef dit gepersonaliseerde Jollein speendoekje Maan als kraamcadeau aan je lieve vriendin of collega. Maar je mag het natuurlijk ook voor je eigen kleintje bestellen!

 

Specificaties Jollein Speendoekje Maan met naam

  • Materiaal: Zacht Teddy
  • Afmeting: 40x40cm
  • Afmeting: Ideale grootte voor baby’s
  • Kleur: Nougat (beige)
  • Wasadvies: Handwas. Niet in de droger en niet strijken.