Baby Meisjes baret

 10,50 (inclusief btw)

Mooie baby meisjes baret in verschillende kleuren. Deze baretten voelen heel zacht aan en kriebelen niet. Heel fijn voor kleine meisjes

Verzendkosten 4,20 euro

 

 

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Stijlvolle Baby Meisjes Baret

Ontdek de schattige en stijlvol ontworpen baby meisjes baret, speciaal gecreëerd voor de allerkleinsten. Zoek je een handige baby meisjes muts die zowel praktisch als trendy is? Dan zit je goed. Deze baretten zijn perfect voor elke gelegenheid, en bieden comfort én stijl in één. Elke baret zorgt ervoor dat jouw kleintje er prachtig uitziet, terwijl het ook bescherming biedt tegen de kou.

Producteigenschappen

De baby meisjes baret komt in verschillende schattige designs, geschikt voor meisjes van 0 tot 3 jaar. Of je nu gaat voor een zachte crème tint, een elegante beige baret met bloem of een lieve roze variant, er is altijd een optie die bij jullie past. Een baby meisjes baret is niet alleen mooi maar ook functioneel!

Waarom kiezen voor een baby meisjes baret?

  • Gemaakt van zachte en comfortabele materialen (polyester en acryl)
  • Beschikbaar in diverse stijlen voor verschillende leeftijden
  • Eenvoudig te combineren met elke outfit

Of je nu op zoek bent naar iets speciaals, of gewoon wat extra stijl in de dagelijkse garderobe van je kleintje wilt brengen, de baby meisjes baret is de perfecte keuze. Voeg vandaag nog een creatieve flair toe aan het leven van je kleine meisje met onze prachtige collectie baretten!

 

Specificaties baby meisjes baret

  • crème  (100% polyester) 0 maanden tot 3 jaar
  • beige met bloem (100% acryl) 6 maanden tot 3 jaar
  • roze met bloem  (100% acryl) 6 maanden tot 3 jaar