Jollein Knuffeldoekje Deer | Ash Green

 13,95 (inclusief btw)

Het Jollein Knuffeldoekje Deer Ash Green is een zacht knuffeldoekje, perfect voor kleine kinderen. Gepersonaliseerd is het ook een origineel kraamcadeau.

3 op voorraad

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Ontdek de Jollein Knuffeldoekje Deer | Ash Green

Het Jollein Knuffeldoekje Deer Ash Green is het perfecte knuffeltje voor jouw kleintje! Dit knuffeldoekje is ontworpen met liefde en aandacht, speciaal voor moeders die hun baby’s willen voorzien van comfort en speelse momenten. Met zijn zachte en fijne textuur maakt de Speenknuffel het gemakkelijk voor jouw kindje om het speentje vast te houden en verliezen wordt verleden tijd. Als je op zoek bent naar een speendoekje met naam, dan is dit speendoekje een goede keuze!

Waarom kiezen voor het Jollein Speendoekje?

Het Jollein Speendoekje Deer Ash Green heeft een afmeting van 5x16x28cm, waardoor het perfect in de hand van jouw kleintje past. Het materiaal, 100% katoen, biedt de zachtheid die je baby verdient, terwijl de handwas-aanbeveling ervoor zorgt dat het knuffeldoekje zijn kwaliteit behoudt. Gebruik het samen met een van de andere Jollein Speendoekjes voor extra variatie en speelplezier.

Belangrijkste kenmerken

Met zijn schattige uitstraling en functionele ontwerp is dit hertjes knuffeltje een heerlijke toevoeging aan het leventje van jouw kleintje. Het Jollein Speendoekje met naam is erg mooi en door de verschillende materialen ook fijn om aan te voelen. Door deze te personaliseren kan men nooit in de war raken op kinderdagverblijf en weet je zeker dat jouw kleintje zijn of haar eigen knuffeltje krijgt. Ook leuk om als kraamcadeau te geven.

Specificaties Knuffeldoekje Deer Ash Green

  • Merk: Jollein
  • Afmeting: 5x16x28cm
  • Kleur: Groen,wit en zwart
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Wasadvies: Handwas. Niet strijken en niet in de droger