Jollein Speendoekje Bunny Riverside

 13,99 (inclusief btw)

De Jollein Speendoekje Bunny Riverside met naam geborduurd is een schattig speendoekje perfect voor kindjes. Het knuffeldoekje met naam is een favoriet konijnen knuffeltje.

3 op voorraad

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Jollein Speendoekje Bunny Riverside: Het beste konijnen knuffeltje voor jouw kleintje

Ben je op zoek naar dat perfecte speendoekje dat zowel functioneel als schattig is? Zoek niet verder! Het Jollein Speendoekje Bunny Riverside is precies wat je nodig hebt. Dit speenknuffel konijntje is ideaal voor jouw kleintje, met een geborduurd hartje als neus en twee leuke speelkoordjes. Het zachte velvet materiaal aan de achterkant en de prachtige bouclé aan de voorkant maken dit knuffeldoekje onweerstaanbaar. Bovendien maakt het biesje van velvet stof het ontwerp helemaal af.

Zachte knuffeldoekjes voor fijne knuffelmomenten

Dit Jollein Speendoekje Bunny Riverside is ontworpen om comfort en plezier te bieden. Het knuffeldoekje met naam is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook perfect voor die knuffelmomenten met je kleintje. Dankzij de zachte materialen zal de speenknuffel al snel het favoriete speeltje van je kind worden. De verschillende texturen zorgen voor een stimulerende ervaring voor de jonge ontdekkers.

Een gepersonaliseerd speendoekje met naam

Een speendoekje met naam maakt het extra bijzonder voor je kleine avonturier. Dit konijnen knuffeltje kan een uniek en speciaal cadeau zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een nieuwe moeder bent of een ervaren ouder, dit Jollein Speendoekje Bunny Riverside is een geweldige aanvulling op de collectie knuffeldoekjes van je kleintje. Laat je kinderen eindeloos genieten van hun nieuwe favoriete vriendje!

Specificaties Speendoekje Bunny Riverside

  • Merk: Jollein
  • Afmeting: doekje 26x23cm
  • Kleur: bruin
  • Materiaal: 100% Polyester