Pril in Pastel Jongens Kruippakje Pelikaan

 14,95 (inclusief btw)

Dit handgemaakte jongens kruippakje met pelikaan design is perfect voor je kleintje. Gemaakt van katoen, dit kruippakje heeft een handige sluiting met drukknoopjes.

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Stijlvol Jongens Kruippakje met Pelikaan Design

Ontdek dit prachtige jongens boxpakje met een stoer pelikaan design, ideaal voor je kleintje. Het boxpakje jongen is van katoen en handgemaakt. Of je nu thuis bent of onderweg, dit kruippakje is perfect voor elke gelegenheid. Dankzij de handige sluiting met drukknoopjes is het aan- en uitkleden en verschonen een fluitje van een cent.

Comfort en Stijl in Eén Kruippakje

Dit kruippakje katoen heeft lange mouwen en is ideaal om je baby warm te houden. De meeste baby’s slapen een groot deel van de dag, dit boxpakje zorgt ervoor dat je kleintje dat in stijl kan doen. Het veelzijdige kruippakje is ook geschikt als babypyjama, perfect voor zowel in de box als in bed. Met dit pakje heb je een duurzame keuze, want er zitten geen voetjes aan, waardoor je er extra lang mee kan doen.

Perfect Cadeau voor Moeders met Jonge Kinderen

Dit boxpakje jongen is bijzonder geschikt als kraamcadeau. Ben je net moeder geworden en nog niet zo handig met het aan en uitkleden van je baby? Bij dit kruippakje is dat geen enkel probleem. De opening loopt van boven helemaal tot aan de onderkant van het babypakje. Of je nu op zoek bent naar een gezellige outfit voor je eigen baby of een perfect cadeau, dit kruippakje zal zeker in de smaak vallen.

 

Specificaties jongens kruippakje Pelikaan

  • Merk: Pril in Pastel
  • Afmeting: maat 62
  • Kleur: Bruin, wit en Geel
  • Materiaal: 95% Katoen 5% Elastan
  • Wasadvies: Wassen op 30°C, Niet in de droger.