Pril in Pastel Jongens Boxpakje Luipaard

 14,95 (inclusief btw)

Ontdek ons jongens boxpakje met stoer luipaarddesign. Zeer comfortabel en mooi van kleur. Koop dit handgemaakte jongens boxpakje voor je zoontje of geef het cadeau.

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Stoer Jongens Boxpakje met Luipaard Design

Ontdek ons geweldige jongens boxpakje met een stoer luipaard design, perfect voor jouw kleine avonturier. Dit boxpakje van katoen staat garant voor comfort en stijl, ideaal voor zowel de eerste dagen als een comfortabele babypyjama. Je kindje kan lekker slapen in deze babypyjama, met het stoere tijger ontwerp. Dankzij het ontbreken van voetjes kan je langer gebruik maken van dit kruippakje. Ben je nog niet zo handig met het verschonen van een luier bij een baby? Dan kan je beter dit boxpakje niet kopen, want er zitten geen drukknoopjes bij de pijpjes. Dit boxpakje jongen is ook een leuk kraamcadeau idee!

 

Waarom zou je voor dit handgemaakte Boxpakje kiezen?

Dit stoere jongens boxpakje biedt de perfecte combinatie van een zachte, ademende stof en een trendy design. Naast het dragen in de box of bed, biedt dit kruippakje het comfort dat je baby nodig heeft voor een goede nachtrust. Het boxpakje van katoen is huidvriendelijk en zacht, wat het ideaal maakt voor de gevoelige babyhuid. Het stoere tijgerdesign maakt het boxpakje jongen compleet en zorgt ervoor dat je kleintje er altijd stijlvol uitziet.

 

Perfect Kraamcadeau

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? Dit jongens boxpakje met stoer tijgerdesign is een geweldige keuze! De duurzame stoffen en praktische afwerking zorgen ervoor dat dit boxpakje lange tijd meegaat. Of je nu iemand verrast of het voor je eigen kindje koopt, het is een uniek en stijlvolle kruippakje!

 

Specificaties jongens boxpakje Luipaard

  • Merk: Pril in Pastel
  • Maat: newborn, 0-3 maanden en 3-6 maanden
  • Kleur: Groen of blauw met wit
  • Materiaal: 95% Katoen, 5% Elastan
  • Wasadvies: Wassen op 30°C, niet in de droger