Echoboek Zwangerschap

 13,50 (inclusief btw)

Het echoboek, perfect om je echo foto’s bewaren tijdens je echoboek zwangerschap, biedt ruimte voor 21 echomomenten en andere bijzondere herinneringen.

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Echoboek: Echomomenten bewaren tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap zijn de echo’s zonder twijfel de meest bijzondere momenten. Vaak kun je uren kijken naar de meegekregen echo foto’s, maar waar moet je ze bewaren? Met het A5 echoboek heb je het perfecte bewaarboekje om alle echo foto’s te plakken die je hebt gekregen tijdens de controles van je echoboek zwangerschap. Dit echo boek biedt plek voor 21 echomomenten, waardoor elk echo-moment een unieke herinnering wordt.

Unieke herinneringen vastleggen

In dit echoboek kun je per echomoment vragen beantwoorden zoals datum en locatie van de echo, hoe lang je zwanger bent, de reden van de echo, wie erbij waren en wat je op de echo foto ziet. Dit maakt het echoboek een prachtig dagboek om te bewaren. Bovendien zorgt het ervoor dat je later terug kunt kijken en lezen over dit bijzondere pad dat je hebt afgelegd.

Meer dan alleen Echo’s

Het echo boek bevat extra pagina’s voor andere belangrijke momenten tijdens je zwangerschap. Van hoe je ontdekte dat je zwanger was, tot aan je top 3 jongens- en meisjesnamen, en details over de 20 weken echo. Ook de laatste loodjes van de zwangerschap kunnen worden vastgelegd en op de laatste pagina’s kun je de geboorte van je kleintje beschrijven. Met ruimte om foto’s van je pasgeboren baby in te plakken en een persoonlijk berichtje, wordt dit een mooi herinneringen boek voor je kindje.

 

Specificaties

  • Merk: Thuismusje
  • A5 formaat (210x148mm)
  • 400 grams mat-gelamineerde kaft (soft-cover)
  • 160 grams binnenwerk
  • 56 pagina’s (incl. omslag)
  • Zwarte wire-o ringband
  • Incl. unieke bladwijzer