Made by Jolien Boxpakje Meisje met Bloemen

 24,95 (inclusief btw)

Elk meisje in dit boxpakje met bloemen ziet er schattig uit! Dit jumpsuit newborn is comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Lief babypakje om ook als kraamcadeau te geven.

 

Verzendkosten 4,20 euro

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Boxpakje Meisje Met Bloemen: Perfect Voor Jouw Kleintje!

Op zoek naar een schattig boxpakje meisje met bloemen? Dit prachtige jumpsuit newborn is de ideale keuze voor jouw kleintje. Het boxpakje met bloemen heeft een lief design dat elke moeder leuk vindt. Het zachte babypakje is perfect voor de tere huid van je baby en biedt optimaal comfort gedurende de hele dag.

Babypakje Comfortabel En Stijlvol

Dit kruippakje is niet alleen mooi, maar ook bijzonder zacht en comfortabel. Het boxpakje meisje met bloemen zorgt ervoor dat jouw baby er altijd schattig uitziet. Het kruippakje is gemaakt van katoen en heeft een comfortabele pasvorm.

Boxpakje Praktisch En Makkelijk

Het lieve babypakje is praktisch en gemakkelijk aan en uit te trekken, wat het ideaal maakt voor de drukke moeders. Dankzij de handige drukknoopjes is het boxpakje met bloemen ideaal voor snelle luiersessies. Je zult dol zijn op de veelzijdigheid van deze jumpsuit!

Doordat dit boxpakje geen voetjes heeft kan er langer mee worden gedaan. Vaak zijn de voetjes te groot maar eigenlijk nog niet de maat. Dus vandaar dat dit super handig is!

 

Specificaties

  • Merk: Made by Jolien
  • Afmeting: 56
  • Kleur: crème met bloemen
  • Materiaal: 95% Organisch Katoen en 5% Elastan
  • Wasadvies: Wassen op 30°C, binnenste buiten, niet in de droger