Happy Horse Muziek Konijn

 20,95 (inclusief btw)

Het schattige Happy Horse muziek konijn is knuffelzacht en de melodie rustgevend. Ideaal om rustig te gaan slapen.

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Happy Horse Muziek Konijn

Als moeder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kleintje, en wat is er beter dan een lieve knuffel die ook nog eens mooie muziek speelt? Maak kennis met het Happy Horse muziek konijn! Trek aan het staartje en je ontdekt dat dit schattige konijntje niet zomaar een speelgoed is. Het is een Happy Horse muziek knuffel die het hartverwarmende melodie “Somewhere over the Rainbow” speelt om je baby te kalmeren en te vermaken. De Happy Horse muziek knuffel is gemaakt van zacht materiaal en is daardoor perfect om mee te knuffelen en voor te zorgen dat je kleintje zich veilig voelt.

 

Waarom Kiezen Voor Een Happy Horse Muziek Konijn?

Het Happy Horse muziek konijn is niet alleen een knuffel, het brengt ook rust door de rustgevende muziek. Elke moeder weet hoe belangrijk het is om rust te brengen in de slaaproutine van haar baby. Deze veelzijdige Happy Horse muziek knuffel kan overal mee naartoe worden genomen, of het nu is in de wieg, tijdens een wandeling, of in de auto. Bovendien is het eenvoudig te reinigen; Happy Horse muziek knuffel wassen is heel gemakkelijk. Dit muziek konijn kan gewoon op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Ook is er keus uit verschillende kleuren.

 

Voordelen Van De Happy Horse Muziek Knuffel

Waarom zou je nog verder zoeken als je alle voordelen van een Happy Horse muziek konijn in één knuffel kan vinden? Hier zijn enkele geweldige voordelen:

  • Kalmerende Melodie: Speelt rustgevende muziek om je baby te kalmeren
  • Zacht Materiaal: Ideaal om mee te knuffelen en geliefd bij baby’s
  • Gemakkelijk Te Reinigen: Simpel Happy Horse muziek knuffel wassen en hij is weer als nieuw
  • Draagbaar: Perfect voor thuis en onderweg

Of je nu op zoek bent naar de perfecte speelkameraad voor je baby of een uniek cadeau voor nieuwe ouders, het Happy Horse muziek konijn is een geweldige keuze. Verras je kleintje met de liefde en melodieën van dit bijzondere konijntje vandaag nog!

 

Happy Horse Muziekknuffel personaliseren

Deze Happy Horse Muziekknuffel kan je bij ons laten personaliseren. Dit doen we door de naam van de baby of het kindje erop te borduren. Borduren vinden wij mooier en blijvender dan bedrukken. Door het wassen kan het flex loslaten zeker ook omdat de ondergrond niet glad is van structuur.

 

Specificaties Happy Horse Muziek konijn

Onze muziek knuffel heeft de volgende specificaties:

  • Merk: Happy Horse
  • Afmeting: 38 cm
  • Beschikbare kleuren: Licht blauw, Licht Roze, Ivoor, Licht Grijs, Donker Grijs, Mintgroen, Geel, Bruin
  • Materiaal: 100% polyester, zacht en duurzaam
  • Wasvoorschrift: Wassen op 30 graden, niet geschikt voor de droger en niet strijken