Kraamcadeau Koffertje | Roze

 56,95 (inclusief btw)

Dit is zo’n waardevol en uniek kraamcadeau koffertje! Voor de dames die van roze houden!

Verzendkosten 6,45 euro

 

3 op voorraad

R

Veilig en makkelijk online betalen

R

Gratis ingepakt als cadeau

R

Vragen? Stuur ons een berichtje

Kraamcadeau Koffertje Gevuld met Unieke items Roze

Dit kraamcadeau koffertje wil je gewoon hebben! En waarom? Gewoon omdat het echt Uniek is. De items zijn met zorg uitgekozen en in heel Nederland is dit niet te krijgen! Dus echt Uniek. Natuurlijk wil elke zwangere moeder dit pakket krijgen op een babyshower of kraamfeest. Ik hou er van om deze kraampakketten samen te stellen! Mooie materialen te combineren en kleuren bij elkaar te zoeken die niet hetzelfde zijn maar wel mooi bij elkaar passen. Het koffertje is gevuld met items die ook echt gebruikt kunnen worden. Je wilt wel een kraamcadeau geven dat echt optimaal gebruikt gaat worden.

 

Wat zit er in dit kraamcadeau koffertje?

  • Het kartonnen geboortekoffertje is 30 cm breed. Dit kraamcadeau koffertje kan je als decoratie op je babykamer zetten, en later ook gebruiken voor logeerpartijtjes.
  • En prachtige gebreide babydekentje Is een veel gebruikt item. Voor in de wandelwagen, voor in wieg of ledikantje en kan ook gewoon als omslagdoek worden gebruikt. Het gebreide dekentje heeft een mooi patroon. Het babydekentje is 90×90 cm. Gemaakt van Biologisch katoen.
  • Je moet er van houden maar deze luxe romper met pofmouwtjes en een mooi geborduurde kraag is toch echt zo mooi! (roze geborduurde details op het kraagje). Dit babyrompertje is ook van Biologisch katoen.
  • Het mutsje is wit en heeft een roze gehaakt picotrandje. Zo snoezig!
  • De gebreide slofjes met het witte strikje maken een babyoutfit helemaal compleet. De slofjes zijn van Biologisch katoen. Maat 0-6 maanden.
  • Konijn Richie (28 cm maat S) van het merk Happy horse mag natuurlijk niet ontbreken in dit mooie kraamcadeau koffertje. Wassen op 30 graden. Niet in de droger.
  • Het Frigg speentje Daisy (kleur blush) maakt het kraamcadeau koffertje helemaal compleet. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Deze fopspeen is gemaakt van natuurrubber daardoor slijt deze meer dan een silicone fopspeen. Controleer de fopspeen dus regelmatig. Leg de speen bij het eerste gebruik 5 minuten in kokend water. Pas het speentje gebruiken als deze helemaal opgedroogd is.

 

 

Dit kraamcadeau koffertje roze is voor mama’s die heel erg van roze houden! En doordat dit kraamcadeau koffertje zo compleet is kan je het ook geven met een aantal collega’s samen of met een familie of met vriendinnen. i